Реконструкцията на столичната ул. Цар Шишман“ започва днес в участъка от

...
Реконструкцията на столичната ул. Цар Шишман“ започва днес в участъка от
Коментари Харесай

Ремонт по Шишман от днес, първо срещу Св. Седмочисленици

Реконструкцията на столичната ул. „ Цар Шишман “ стартира днес в сектора от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Ген. Паренсов “.

Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Няма да се позволяват коли в ремонтирания сектор, а посоката на придвижване по ул. „ Ген. Паренсов “ до ул. „ Цар Шишман “ ще е откъм бул. „ Васил Левски “.

Ще бъдат направени нови тротоари, като ширината на този от страната на постройките ще бъде удвоена, ще бъдат актуализирани настилките, осветлението и озеленяването. Временно ще бъдат сложени ограждения, а работата ще се извършва поетапно, с цел да е оптимално омекотен достъпът на пешеходци.

От 12 до 28 февруари ще се работи по реконструкцията, разширението на тротоара и полагането на бетон от страната на постройките. Вторият стадий от работата ще е от страната на църквата „ Св. Седмочисленици “.

Следва полагането на новите настилки по тротоарите и пътното платно. Очаква се работата да продължи към 50 дни, само че ще се постанова прекъсването ѝ при утежняване на метеорологичните условия, заяви Столична община. Допълнителна информация жителите могат да получават всеки четвъртък от 11 до 11,30 във краткотрайните офиси на строителната компания на ъгъла на бул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Хан Крум “. За въпроси и сигнали [email protected] или в работни дни от 9,30 до 17.00 тел. 02/937 76 99.

Столичната община сервира извинения за породените неудобства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР